Om oss

Nedan kan du läsa vår historia. Du kommer att få reda på hur vi startade, vad vi har uppnått hittills och vad framtiden har att erbjuda.

Vårt äventyr började 2020, med målet att föra fram klarhet i jobbansökningsprocessen. Vi observerade att många jobbsökanden letade online efter sätt att förbättra sina CV:n. Tyvärr ledde detta ofta till felaktig information på grund av webbplatser som fokuserade mer på trafik än på innehållskvalitet.

Därför skapade vi Cvskapare: en plattform dedikerad till att erbjuda pålitliga, genomarbetade artiklar. Vi står för transparens och djuphet i vårt innehåll, långt ifrån de ytliga texterna som ofta finns online. Vårt fokus är på konkreta exempel och detaljerade förklaringar för att verkligen hjälpa jobbsökanden.

Vår metod har snabbt visat sig vara framgångsrik. Vi har hjälpt många människor att skapa effektiva CV:n som ofta har lett till att de fått sina önskade jobb. Feedback från våra läsare bekräftar att våra ansträngningar gör skillnad i deras karriärutveckling.

Vi är stolta över vår resa hittills och fortsätter att engagera oss för att ge jobbsökande bästa möjliga stöd. På Cvskapare prioriterar vi kvalitet, med målet att ge varje jobbsökande den bästa chansen till sitt drömjobb.

Grundande
2020
Personer i vårt team
3+
Användare på vår plattform
10k
Koppar kaffe
1000+
mensen aan het werk

Grundläggande värderingar

Alla har vissa övertygelser som de anser vara viktiga. Nedan hittar du vår filosofi.

Var pålitlig.
Vi erbjuder pålitlig, aktuell och djupgående information om jobbansökningsprocessen.
Expertis.
Vi har ett team med stor erfarenhet inom HR och rekrytering.
Tillgänglighet.
Vi anser att sådan information bör vara gratis tillgänglig. Alla förtjänar den bästa jobbchansen.
Inspiration.
Vi vill inspirera och visa hur det kan göras. Ta ditt CV till nästa nivå och stick ut.
Integritet.
Bloggar, råd och information på vår webbplats kommer alltid att vara gratis. Vi erbjuder opartisk information till våra läsare.
Tillväxt.
Självklart måste du i slutändan göra det själv. Vi erbjuder verktygen, men du ansvarar för din egen tillväxt och utveckling.

Vårt uppdrag

Från erfarenheten av vår grundare Lisanne är vi mycket medvetna om att skapa ett bra CV förblir en utmaning för många jobbsökande. Det är inte bara svårt att få ned orden på papper, mycket mer krävs. Numera spelar även det visuella en stor roll, strukturen måste vara korrekt, och upplägg samt layout måste vara i ordning... Vår webbplats mission är därför “Det perfekta CV:t för alla.”. Det uppnår vi genom att skriva informativa artiklar som hjälper dig att utforma och formge ditt CV.

People working