Om oss

Nedan kan du läsa vår historia. Du kan läsa om hur vi började, vad vi har åstadkommit hittills och vad framtiden har att erbjuda oss.

Vårt äventyr började år 2020, med målet att skapa klarhet i jobbsökningsprocessen. Vi märkte att många arbetssökande sökte på nätet efter sätt att förbättra sina CV:n. Tyvärr ledde detta ofta till felaktig information på grund av en tydlig brist på tillförlitliga källor.

Det är därför vi skapade Cvskapare: en plattform som är dedikerad till att erbjuda pålitliga, väl undersökta artiklar skrivna av HR-experter. Vi strävar efter transparens och djup i vårt innehåll, till skillnad från de ytliga texter som du ofta hittar online. Vårt fokus ligger på konkreta exempel och detaljerade förklaringar för att verkligen hjälpa arbetssökande.

Vårt arbete har snabbt visat sig vara framgångsrikt. Vi har hjälpt många människor att skapa effektiva CV:n som oftast lett till att de blivit anställda för det önskade jobbet. Feedback från våra läsare bekräftar att våra insatser gör skillnad i deras karriärutveckling.

Vi är stolta över vår resa så här långt och är fast beslutna att ge arbetssökande bästa möjliga stöd. På Cvskapare levererar vi bara den bästa kvaliteten och strävar efter att ge varje arbetssökande den bästa chansen att hitta sitt drömjobb.

Grundande
2020
Människor i vårt team
3+
Användare på vår plattform
10k
Koppar med kaffe
1000+
mensen aan het werk

Våra kärnvärden

Många har olika uppfattningar om vad som de anser vara viktiga. Nedan hittar du vår filosofi.

Tillförlitlighet.
Vi tillhandahåller tillförlitlig, aktuell och djupgående information om ansökningsprocessen.
Kompetens.
Vi har ett team med lång erfarenhet av HR och rekrytering.
Tillgänglighet.
Vi anser att denna information ska vara fritt tillgänglig. Alla förtjänar de bästa jobbmöjligheterna.
Inspiration.
Vi vill inspirera och visa hur det kan gå till. Ta ditt CV till nästa nivå och hjälpa dig med att sticka ut.
Integritet.
Inlägg, råd och information på vår webbplats kommer alltid att vara kostnadsfria. Tillsammans med experter levererar vi hög kvalitet.
Tillväxt.
Naturligtvis måste du i slutändan göra det själv. Vi erbjuder verktygen, men du är ansvarig för din egen tillväxt och utveckling.

Vårt uppdrag

Av erfarenhet vet vi mycket väl att det är en stor utmaning för många arbetssökande att skapa ett bra CV. Det är inte bara svårt att få ner orden på papper, utan det handlar alltid om så mycket mer. Numera spelar formateringen och layouten av ditt CV också en stor roll. Strukturen ska vara rätt och ditt CV ska vara tydligt och lättläst.... Uppdraget för vår webbplats är därför “Det perfekta CV:t för alla”. Vi uppnår detta genom att skriva informativa artiklar som hjälper dig att utforma och layouta ditt CV.

People working